Iris uitbreidingen

Geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Naast de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn, beschikt Iris Intranet ook over een reeks los te configureren uitbreidingen, waarmee je je intranet nóg naadlozer aansluit op je organisatie.

Iris Locaties

Werkt je organisatie vanuit meerdere plaatsen of landen? Dan is Iris Locaties wellicht een aanrader. De uitbreiding laat in één oogopslag alle vestigingen van je organisatie zien door middel van een kaart- of lijstweergave. Met categorieën is het mogelijk om verschillende typen locaties onder te verdelen.

Wanneer je op een locatie klikt opent zich een visitekaartje. Hierin staan de belangrijkste gegevens en heb je de mogelijkheid om door te klikken naar een detailpagina. En wanneer gewenst, verbinden we Iris Locaties ook aan de Wie-is-wie van je intranet, zodat je óók meteen weet welke collega waar werkt.

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!