Iris Uitbreidingen

Geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Naast de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn, beschikt Iris Intranet ook over een reeks los te configureren uitbreidingen, waarmee je je intranet nóg naadlozer aansluit op je organisatie.

Iris Extra

Samenwerken doen we steeds vaker in netwerken waarbij ook externen zijn betrokken. En hoe handig dat ook is, het bezorgt organisaties wel de nodige kopzorgen. Want hoe doe je het veilig, en zorg je ervoor dat niet iedereen het op z’n eigen manier gaat doen? Je wilt immers niet dat iedereen zomaar wat gaat zitten mailen, Whatsappen of Dropboxen. En als het samenwerkingsproject stopt, wil je ook zeker weten dat de toegang tot informatie wordt beëindigd.

Speciaal voor dit doel hebben we Iris Extra gemaakt. Met Iris Extra werk je binnen één omgeving veilig en efficiënt samen met collega’s én externen. En zo'n externe, dat kan van alles zijn. Inhuur, vrijwilligers, leveranciers of een combinatie? Jij bedenkt het, wij configureren het voor je. En wel op zo’n manier dat elke externe exact ziet wat nodig is. Niet meer, niet minder.

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!