Iris Uitbreidingen

Geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Naast de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn, beschikt Iris Intranet ook over een reeks los te configureren uitbreidingen, waarmee je je intranet nóg naadlozer aansluit op je organisatie.

Iris Beeldenbank

Op zoek naar goed én goedgekeurd beeldmateriaal voor je presentatie? Of naar het logo van je organisatie in de juiste grootte en met de juiste achtergrondkleur? De Iris Beeldenbank maakt het je gemakkelijk.

Met de Beeldenbank sla je op één plek al het beeldmateriaal op dat belangrijk is voor je organisatie. Bijvoorbeeld voor marketing- en communicatie doeleinden. Op die manier voorkom je een wildgroei aan ongeautoriseerd materiaal.
En door het beeldmateriaal te voorzien van meta-informatie (zoals auteursrechten, fotograaf, thema, omschrijving en beschrijvende tags) wordt de juiste foto nóg sneller gevonden.

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & Interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!