Iris Uitbreidingen

Geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Naast de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn, beschikt Iris Intranet ook over een reeks los te configureren uitbreidingen, waarmee je je intranet nóg naadlozer aansluit op je organisatie.

Iris App

Naast de mobiele webversie -die standaard aanwezig is in Iris- heb je ook de keuze voor de Iris App. De App beschikt over alle functionaliteiten zoals in de desktopversie. Want ook de medewerkers die niet dagelijks achter een computer zitten willen op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de organisatie.

Het belangrijke verschil zit ‘m in de zogenaamde push notificaties. Met een webversie zijn die namelijk niet altijd mogelijk, waardoor je niet meteen op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen op je intranet.

Met de Iris App zijn push notificaties wel mogelijk, en dat zorgt voor flink meer activiteit op je intranet! Maak vanaf je mobiel nieuwe groepen aan, pas artikelen aan, voeg nieuwsberichten toe of vul de agenda aan.

Natuurlijk hebben we bij Iris ook nagedacht over de balans tussen werk en privé. Je kunt het ontvangen van notificaties daarom naar wens instellen.

De Iris App is niet alleen te installeren op mobiele apparaten, maar ook op de desktop is een installeerbare applicatie beschikbaar. Je eigen naam en logo op het bureaublad of in de taakbalk van je medewerkers. Krijg daar ook de passende browsernotificaties bij en mis niets!

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!