Iris uitbreidingen

Geen organisatie is hetzelfde en de behoeften dus ook niet. Naast de vele mogelijkheden die standaard aanwezig zijn, beschikt Iris Intranet ook over een reeks los te configureren uitbreidingen, waarmee je je intranet nóg naadlozer aansluit op je organisatie.

Iris Activiteiten

Cursussen, personeelsuitjes, trainingen, workshops of een speciale dag. Stuk voor stuk activiteiten waar je medewerkers van op de hoogte wil stellen, en ze de mogelijkheid wil geven om zich aan te melden. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is, alle info beschikbaar is en dat inschrijvingen netjes verzameld worden? Een vraag die wij direct kunnen beantwoorden met: ‘Iris Activiteiten’.

Met Iris Activiteiten wordt het organiseren van bijeenkomsten een fluitje van een cent. Per activiteit vul je de relevante informatie in, zoals bijvoorbeeld de beschrijving, locatie, datum & tijd en het beschikbare aantal plaatsen. Medewerkers schrijven zich vervolgens via een eenvoudig invulformulier in. Natuurlijk is ook aan het afmelden gedacht, mocht de datum je onverhoopt toch niet schikken.

Alle inschrijvingen worden automatisch door Iris verwerkt en kunnen worden beheerd in een overzichtelijke beheeromgeving. Kortom: Iris Activiteiten neemt organisatoren een boel werk uit handen. Fijn!

Demo aanvragen
Ervaar hoe vanzelfsprekend Iris Intranet werkt. Iris in actie!

Ervaar de vanzelfsprekendheid van Iris en ontdek wat Iris voor jou kan betekenen, als sociaal intranet en spil van je digitale werkplek! Bel ons op 040 246 30 40 of vraag een vrijblijvende demo aan.

Demo aanvragen
Nieuws, blogs & interviews

In de praktijk

Hoe verbeter je het intranetgebruik? Hoe blijf je je intranet onder de aandacht brengen? En hoe gebruik je het nou praktisch? Neem hier een kijkje!